Friday, November 25, 2011

Happy Birthday 2011

terima Kasih Dato Chef Ismail yang sponsor kek oren.

weh mamat ni bilalah nak berhenti berasap

yummy..

kak posh, Lan dragon, zana, linn dan moon

adoi ganaz nya...


Lamanya tak update blog... dah 8 bulan saya bertukar balik ke K.L nilah baru nak tulis-tulis . Keadaan ditempat baru ni membuatkan saya berada dalam tekanan kerja. Jauh beza bekerja di radio dan diTV dimana semuanya adalah benda-benda baru. Tulah agaknya yang membuatkan saya menyepi. Bukan tidak rindu, bukan tidak mahu tetapi tidak ada cerita yang hendak dikongsi. Saya sebenarnya memang tidak minat menulis tetapi saya lebih suka membaca atau membuat 'voice over' macam yang dekat radio. Nasiblah pic yang ada ni tak diserang virus. Tulah simpan jer gambar dalam memori card tak sedar virusnya dah berjangkit-jangkit. Secara kebetulan, kami semua ni menyambut birthday dalam bulan JULAI. Jadi kami pun berpakat untuk menyambutnya bersama. Semua kawan-kawan ni saya kenal bila dah tukar di Kuala Lumpur. Mereka ni kiranya macam adik-adik. Kenalkan yang lelaki tu namanya Razlan..dipanggil Lan Dragon. nakal dan manja orangnya, yang bercermin mata gebu tu dipanggil zana..sangat peramah dan kuat makan, Linn pulak yang berbaju kurung biru..lemah lembut,sopan santun pun kuat makan, yang kuat ketawa tu dipanggil moon. orangnya giler-giler tetapi taklah gila..bujang lagi tau. Tahun depan kalau panjang umur bolehlah raikan lagi harilahir KITA ni.

7 comments:

Izani Zakaria said...

slmt kembali ke blog akak. sronok tgok gambar dan imej baru tu...

IXORAROXI said...

akhirnyaaaaaaaaaaaaaaaa!Kak, rajin2ler update blog.miss u :)

fz said...

izani, dah lama tak update kekok pulak. banyak bende yg lupa dan yang baru pulak tak pandai.gagahkan jugak ikut flow .hahaha. cuti pnjang tak mari KL ke??
ix, ni boring punya pasal. kak intip blog u. wah..merah menyala, oren terang semua ada. jeleslah pulak.cuba nak kembali rajin lah ni. hahaha. insyaallah.

Anonymous said...

hehe...smoga kte dpt menyambut bday kite2 same2 lg tahun dpn..inslyh, btw tq kak posh 4 da sweet memory.. ^_^

atuk santai said...

salam maal hijrah akak posh

have long disappeared?

Izani Zakaria said...

saya slalu tggu posting baru akak. nanti masukkan bnyk2 gambar tmpat baru tu

fz said...

Atuksantai, salam maal hijrah.bukan 'disappeared', tapi malassssss

Anonymous, i know u must be Moon. insyallah panjang umur..tmpat lain lak. hehehe

Izani,insyallah. kak lawat blog u gak. seronok baca dan rasa mcm kita dekat jer.